TOMBALA OYNAYANA İFTAR YEMEĞİ İKRAM ETTİLER

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan tombala operasyonunda, şüphelilerin baskın sırasında malzemeleri kaçırmak için yan daireye gizli kapı koydukları ortaya çıkarıldı. Operasyonlarda 232 şüpheliye işlem yapılırken, toplamda 52 bin 664 TL idari para cezası kesildi.

TOMBALA OYNAYANA  İFTAR YEMEĞİ  İKRAM ETTİLER
11 Haziran 2017 Pazar 13:54


Edinilen bilgiye göre, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler ile birlikte akşam saatlerinde tombala oynanan mekanlara operasyon düzenlendi.

Eskişehir’de faaliyet gösteren ve tombala olarak tabir edilen kumar oyunu oynatılan, Hoşnudiye Mahallesi'ne bağlı olan Vural Sokak ve Nayman Sokak'ta, Emek Mahallesi'ne bağlı olan Alçiçek Sokak'ta ve İstiklal Mahallesi'ne bağlı olan Çınarcık Sokak'ta bulunan 4 dernekte arama çalışmaları yapıldı.



Yapılan aramalarda 3 dernek merkezinde tombala oynatıldığı tespit edildi. 242 şahsın GBT sorgulaması yapılırken, 232 şahsa 227'şer lira, toplamda 52 bin 664 TL idari para cezası uygulandı.

KAÇMAK İÇİN YAN DAİREYE KAPI AÇMIŞLAR

4 şüpheliye “Kumar oynamak için yer ve imkan sağlamak” suçundan adli işlem yapıldı. Çınarcık Sokak üzerinde tombala oynatılan dernekten, tombala malzemelerinin kaçırılması amacıyla bitişikteki binada bulunan bir daireye gizli geçit açıldığı tespit edildi.



Tüm bu adreslerde yapılan arama sonucunda toplam 9 tombala makinesi, 8 fan, 9 monitör, güvenlik kameraları, çok sayıda tombala kartı ve pul ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

Öte yandan, bir tombala salonunda yazan 'Her gün iftar yemeğimiz ve ikramlarımız vardır' yazısı dikkat çekti.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.