Şüpheli tırda esrar ele geçirildi

Şüphe üzerinde bir tırı durduran polis ekiplerinin narkotik köpeği 'Lady'nin yardımıyla yaptıkları aramada 2 kilo 834 gram uyuşturucu ele geçirildi.

Şüpheli tırda esrar ele geçirildi
27 Şubat 2017 Pazartesi 14:56

Eskişehir-Ankara karayolundaki uygulama noktasına yaklaşan bir tır, polis ekiplerini görünce tali yola saptı. Polis ekiplerinin dikkatli çalışmalarıyla fark edilen tır, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından takip edilerek kısa süre sonra ele geçirildi. Narkotik köpeği 'Lady'nin yardımı ile yapılan aramada, aracın kasa tarafında teker üstünde bulunan gizli bir bölmede 2 kilo 834 gram esrar maddesi ele geçirildi. Tırda bulunan Oktay Y. (48) ve İbrahim E. (45) gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Şüpheli şahıslar, sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.