Savcı mütala verecek

Manisa’dan Eskişehir’e gelerek eşi Gizem Bulut’u öldüren ve eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen adamı yaralayan Ümit B.’nin yargılanmasına devam edildi.

Savcı mütala verecek
13 Ocak 2017 Cuma 10:56

Eskişehir 1’inci Ağır Ceza Mahkemesinde sanık Ümit B.’in yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya, tutuklu sanık Ümit U. ile avukatlar ve yakınları katıldı. Mahkeme heyeti duruşmayı mütalaanın hazırlanması için ileri bir tarihe erteledi. İddiaya göre, Gizem Bulut, yaşadığı Manisa’dan 2 ay önce sevgilisi olduğu iddia edilen Ramazan A. ile birlikte Eskişehir’e geldi.  Çamlıca Mahallesi’nde kalmaya başlayan Ramazan A. ile Gizem Bulut’un yerini öğrenen koca Ümit B. ise Manisa’dan kiraladığı 07 KGB 49 plakalı otomobille Eskişehir’e geldi. Ümit B., adresini öğrendiği eşini Çamlıca Mahallesi’ndeki ikamette tabancayla ateş ederek öldürdü. Ardından evden çıkan Ümit B., daha sonra evin yakınlarında çalıştığı kahvenin önüne çıkan Ramazan A.’yı da başından ve karnından vurup kaçtı. Ümit B., olayın ardından polisler tarafından yakalanmıştı. Sanık çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.