REKTÖR HASAN GÖNEN'DEN KATLİAM AÇIKLAMASI

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektör. Prof. Dr. Hasan Gönen katliamla ilgili açıklamalarda bulundu.

REKTÖR HASAN GÖNEN'DEN KATLİAM AÇIKLAMASI
05 Nisan 2018 Perşembe 15:51

Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde bir araştırma görevlisi, aralarında dekan yardımcısının da bulunduğu 4 kişiyi öldürüp 3 kişiyi yaraladı.

Alınan bilgiye göre, Eğitim Fakültesinde araştırma görevlisi olan Doğukan B, henüz belirlenemeyen nedenle, fakülte binasının 3. katında Dekan Yardımcısı Mikail Yalçın, Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu, araştırma görevlisi Yasir Armağan ile öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Serdar Çağlak'ı silahla öldürdü, 3 kişiyi yaraladı.

Yaşanan olay sonrası Eğitim Fakültesi'ne gelen Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektör. Prof. Dr. Hasan Gönen saldırgan hakkında soruşma olduğunu söyledi. Gönen, şu açıklamalarda bulundu:" Volkan Bayer isimli bir araştırma görevlisi, dekan beyin odasına giriyor. Dekan bey orada tesadüfen yokmuş. Fatih bey varmış, onu vurmuş. Daha sonra dekan yardımcımız ve üst katta 2 araştırma görevlimizi de vurmuş. Daha sonra elinde tabanca ile binayı terk ettikten sonra güvenlikçilerimiz takip ekmişler. Biraz ileride polis derdest etmiş. Saldırıyı yapan kişi hakkında soruşturma vardı. YÖK kanunun 35'inci maddesi kapsamında bizde göreve başlamış. Daha önce aralarında zaman zaman tartışmalar olmuş. Soruşturma devam ediyor. Problemli bir kişiydi. Psikolojik bir rahatsızlık nedeniyle böyle bir olayı yapmış. Daha önce de sözlü saldırılarda bulunmuş. Bu nedenle soruşturması vardı. " dedi.


 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.