Polis ekipleri vatandaşları hırsızlık dolandırıcılık ve soba zehirlenmelerine karşı bilgilendirdi

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, polis ve vatandaşların arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve daha güvenli yaşam alanları oluşturulması kapsamında hırsızlık, dolandırıcılık ve soba zehirlenmeleri konularında bilgilendirme çalışmaları yaptı.

Polis ekipleri vatandaşları hırsızlık dolandırıcılık ve soba zehirlenmelerine karşı bilgilendirdi
16 Ocak 2018 Salı 13:31


Alınan basit tedbirlerle önlenebilecek soba, kombi ve şofben kullanımından kaynaklı karbonmonoksit zehirlenmeleri ile ilgili olarak Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelleri Makine Mühendisleri Odası ile ortak bir çalışma gerçekleştirdi.

Soba kullanımının yaygın olduğu mahallelerden Muttalip mahallesi Kanal sokak üzerinde faaliyet gösteren meydan kıraathanesi ile Tepebaşı Belediyesi'ne ait Muttalip Belde Evi'nde dikiş-nakış kursuna devam eden kursiyerlere soba, kombi ve şofbenden sızan karbonmonoksit gazı zehirlenmeleri hususunda alınması gereken tedbirler ile hırsızlık ve dolandırıcılık konularında bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

Yapılan bilgilendirme çalışmalarında Makine Mühendisleri Odası'ndan temin edilen soba zehirlenmelerine karşı 11 altın kural başlıklı broşür ve doğal gazın konutlarda güvenli, verimli kullanımı klavuzu isimli kitapçıklar dağıtıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.