PİYASAYA SÜRÜLMEDEN ELE GEÇİRİLDİ

Eskişehir'de polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde 1 kilo bonzaiyi şehre sokmaya çalışan 2 kişi yakalandı.

PİYASAYA SÜRÜLMEDEN ELE GEÇİRİLDİ
11 Temmuz 2017 Salı 16:29


Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü görevli, Eskişehir'de meydana gelen uyuşturucu madde kullanımı sonucu ölümlerin önlenebilmesi için uyuşturucu satıcılarına yönelik planlı çalışmalar başlattı.

Bu çalışmalar neticesinde dün bir araç ile E. I. (44) isimli şahsın İstanbul'dan Eskişehir'e yüklü miktarda uyuşturucu getireceği bilgisine ulaşıldı. Bahse konu araçta bulunan N.I. (43) isimli şahsın üzerinden 1 kilo sentetik kannabinoid yani bonzai maddesi ele geçirildi. Böylece 1 içimlik olarak yaklaşık 2 bin 500 - 3 bin içici şahısa satılmak üzere hazır hale getirilecek olan 1 kilo bonzainin Eskişehir'de satılmasının ve kullanılmasının önüne geçildi.

Öte yandan biri bayan olmak üzere yakalanan 2 şüpheli şahıs "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan adli makamlara sevk edildi.

Öte yandan, Eskişehir'de 800 kök hasat edilmiş, 875 kök ise ekili vaziyette Hint keneviri ele geçirildi.

Alpu ilçesi Sakarıkaracaören Mahallesi'nde bulunan bir tarlada Hint keneviri ekili olduğunun duyumunu alan jandarma ekipleri, kontrol amacıyla belirtilen yere gitti. A.A. isimli şahsa ait olan tarlada 800 adet hasat edilmiş Hint keneviri bulan jandarma ekipleri, 875 kökün ise ekili olduğunu belirledi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.