Otobüs meraklısı engelli genç Sivrihisar'da yakalandı

Eskişehir'de anahtarı üzerinde bırakılan bir yolcu otobüsünü kaçırarak Sivrihisar ilçesine gelen zihinsel engelli genç, araçta uyurken yakalandı. Engelli gencin önceki gün Bursa'da üzerinde bırakılan servis otobüsü ve otomobili kaçırarak bir süre kullandığı belirlendi

Otobüs meraklısı engelli genç Sivrihisar'da yakalandı
18 Nisan 2018 Çarşamba 14:23

Tepebaşı merkez ilçesindeki alışveriş merkezinin otoparkından bir yolcu otobüsünün çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlatan güvenlik güçleri, söz konusu aracın Sivrihisar ilçesi yakınlarındaki Paşakadın mevkisinde park halinde olduğunu belirledi.

Aracı kontrol eden jandarma ekipleri, bagajda uyuyan şüpheliyi yakaladı. Jandarma ekipleri, şüphelinin İnegöl'ün Yeniceköy Mahallesi'ndeki Yenice Özel Eğitim İş Uygulama Okulunda eğitim gören yüzde 70 zihinsel engelli Tayfur S, olduğunu belirledi.

Tayfur S'nin önceki gün de Bursa'da bir servis otobüsü ile otomobili kaçırıp bir süre kullandığı ve araçta uyurken yakalandığı, şikayetçi olmayınca da serbest bırakıldığı tespit edildi. 

Otobüs sahibine teslim edilirken, Tayfur S. jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.