NARKOTİK EKİPLERİ ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT VERMEDİ

Eskişehir’de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler 6 aylık yaptıkları çalışmada 213 şüpheliyi yakalarken, 71 kilo 773 gram esrar maddesi ele geçirerek büyük bir başarı elde etti.

NARKOTİK EKİPLERİ ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT VERMEDİ
06 Temmuz 2017 Perşembe 15:52


Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri son 6 aylık dönemde, 117 ayrı operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonlarda 213 şüpheli gözaltına alındı. Bu şüphelilerden adliyeye sevk edilen 67’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Gerçekleştirilen operasyonlarda 71 kilo 773 gram esrar, 5 bin 395 adet uyuşturucu hap, 6 kilo 975 gram bonzai, 14.48 gram eroin, 173 gram kokain maddesi, 491 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Önleyici Hizmetlerin haftalık icraatları

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bir haftalık süreçte yapılan çalışmalarda bin 588 şahsın yapılan Genel Bilgi Taramasında (GBT), 43 şüpheliye adli ve idari işlem yapıldı.
Önleyici Hizmetlere bağlı ekipler tarafından yapılan uygulamalarda “Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak” suçu şüphelisi 3 kişi yakalanırken, 15.75 gram bonzai maddesi ele geçirildi.

Ekipler tarafından müdahale edilen olaylarda ise 3 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 34 adet fişek, 4 adet kesici delici alet ele geçirdi.

Son bir haftada ekipler tarafından bin 588 şahsın GBT’sine bakılırken, 504 araç sorgulandı. Sorgulama sonrasında aranan 5 şüpheli ile 10 yoklama kaçağı yakalandı. 6 araca ve sürücüsüne trafik yönünden işlem yapılırken, 3 adet hacizli araca işlem yapıldı. Bir haftalık süreç içerisinde çeşitli suçlardan toplam 43 şahsa ise adli ve idari işlem yapıldı.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.