Mühürlü iş yerinde kumar oynarken yakalandılar

Eskişehir'de daha önce de kumar oynandığı için mühürlenen iş yerine yapılan operasyonda, kumar oynadıkları belirlenen 53 kişiye 227'şer lira ceza uygulandı.

Mühürlü iş yerinde kumar oynarken yakalandılar
21 Mayıs 2018 Pazartesi 09:03

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Trafik ve Önleyici Hizmetler şubeleri ekipleri, Eskişehir-Ankara, Eskişehir-Bursa, Eskişehir-Kütahya ve Eskişehir-Afyonkarahisar karayolu, İsmet İnönü, Basın Şehitleri ve Sivrihisar caddeleri ile Porsuk Bulvarı'ndaki eğlence merkezlerinde uygulama yaptı.

Kentin giriş ve çıkışlarında uygulama noktaları oluşturan polis ekipleri, araçları arayarak sürücülerin kimliklerini kontrol etti.

Asayiş şubesi bünyesinde oluşturulan özel ekip de uygulama sırasında Hoşnudiye Mahallesi Vural Sokak'ta faaliyet gösteren ve daha önce kumar oynatıldığı gerekçesiyle mühürlenen bir iş yerine elde edilen istihbarat doğrultusunda operasyon yaptı.

Operasyonda, mühürlü binada kumar oynadıkları belirlenen 53 kişi hakkında 227'şer lira para cezası uygulandı, iş yeri sahibi ise gözaltına alındı.

İş yerindeki tombala makinesi ve kumar malzemelerine de el konuldu.

Bu arada yapılan asayiş uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 4 kişi de yakalandı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.