Kumlubel’de trafo yangını korkuttu

Eskişehir’de alev alev yanan trafo uzun uğraşlar neticesinde kontrol altına alınarak söndürülürken, 10 mahalledeki binlere vatandaş elektriksiz kaldı.

Kumlubel’de trafo yangını korkuttu
05 Nisan 2017 Çarşamba 12:52

Kumlubel Mahallesi çevre yolu kenarında bulunan bir elektrik trafosunda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken itfaiye ekipleri de, patlama riski olan trafodaki yangını uzun uğraşlar neticesinde kontrol altına alarak, söndürdü.
Trafodaki yangın nedeniyle 10 mahallede elektrik akımının kesildiği, tamiratın ardından mahallere yeniden elektriklerin verileceği öğrenildi. Yangının kesin çıkış sebebi araştırılıyor. Öte yandan patlama riski olan trafonun alev alev yanmasını çevredeki vatandaşlar da film izler gibi izlerken, bir çoğu da cep telefonlarıyla bu anları saniye saniye kaydetti.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.