KHK İLE İHRAÇ EDİLEN POLİS MEMURU OTURMA EYLEMİNDEN SONRA TUTUKLANDI

Eskişehir’de, KHK ile ihraç edildikten sonra açtığı döviz önünde oturma eylemi yapan polis memuru, terör örgütü propagandası yapmaktan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KHK İLE İHRAÇ EDİLEN POLİS MEMURU OTURMA EYLEMİNDEN SONRA TUTUKLANDI
30 Mayıs 2017 Salı 12:10


Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır’da görev yapan B.A. isimli polis memuru, FETÖ/PDY ile irtibatından dolayı KHK ile meslekten ihraç edildi. 27 Mayıs tarihinde Eskişehir Adalet Sarayı önünde ‘Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Zalimler için yaşasın cehennem” ibareli dövizle oturma eylemi yaptı.

Şahıs, Güvenlik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yakalanarak Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

İhraç edilen polis memuru çıkarıldığı mahkemece terör örgütü propagandası yapmak suçundan tutuklanarak Eskişehir H Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.