Katil zanlısı Denizli'de yakalandı

Çifteler ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de ağır yaralandığı olayda silahı ateşlediği öne sürülen zanlı Denizli’de yakalandı.

Katil zanlısı Denizli'de yakalandı
12 Ocak 2017 Perşembe 16:04

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, 21 Kasım'da Sakarya Mahallesi’nde bir kahvehane önünde çıkan silahlı kavgada, İlker Çalışkanoğlu’nun (33) öldürülmesi, kardeşi Hayri Çalışkanoğlu’nun (28) ağır yaralanması olayının zanlıları Emrah A. (32) ile Yüksel A. (43) ile Erdoğan A.’nın (20) yakalanması için çalışma başlatmıştı. Olayla ilgili kurulan özel ekip, Yüksel A. ile Erdoğan A.’yı, 7 Aralık 2016 tarihinde Eskişehir'de düzenlenen operasyonla yakalamış, gözaltına alınan zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı. Ekipler, olayda silahı ateşlediği öne sürülen şüpheli Emrah A.’nın Denizli'de olduğu bilgisine ulaştı. Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde düzenlenen operasyonda Emrah A. kent merkezinde yakalandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.