İzmir Adliyesi'nde büyük patlama

İzmir Adliye binası yakınlarında büyük patlama oldu. Patlama adliyenin C kapısı yakınında oldu. 2 terörist öldürüldü, bir terörist aranıyor. Resmi makamlardan henüz bir açıklama yapılmadı.

İzmir Adliyesi'nde büyük patlama
05 Ocak 2017 Perşembe 16:42


İzmir Bayraklı Adliyesi yakınında sebebi belirlenemeyen büyük bir patlama meydana geldi. Olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Patlamanın nedeni konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Polisle teröristler arasında çatışma çıktı. Teröristlerden biri öldürüldü. Olay yerinde geniş çaplı güvenlik önlem alındı. 
İZMİR'DEKİ PATLAMAYA YAYIN YASAĞI
İzmir'deki patlamaya ilişkin geçici yayın yasağı getirildi. RTÜK'ten yapılan açıklamada "Başbakanlık tarafından İzmir'deki patlamaya ilişkin geçici yayın kısıtlaması getirildi" denildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.