İREM AYRANCI'NIN KATİLİ YAKALANDI

Eskişehir’de İrem Ayrancı, yalnız yaşadığı evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Soruşturmada katil zanlısının 23 yaşındaki İ.E olduğu ortaya çıktı.

İREM AYRANCI'NIN KATİLİ YAKALANDI
14 Eylül 2019 Cumartesi 11:41

Olay Bahçelievler Mahallesi Manyas Sokakta bulunan bir apartmanının giriş katında yaşandı. Kendisinden bir süredir haber alınamayan İrem Ayrancı'nın yakınları evine gitti. Polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri ile birlikte kapının çalınmasına rağmen yanıt alamayan yakınları, çilingire haber verdi. Daha sonra eve gelen çilingirin kapıyı açmasıyla içeri giren yakınları, yatak odasında dehşet verici manzarayla karşılaştı. Yakınları yatak üzerinde Ayrancı'nın kanlar içerisinde hareketsiz yattığını gördü.Sağlık ekipleri, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Ayrancı'nın öldüğünü belirledi. Ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, İrem Ayrancı'nın katil zanlısının yakalanması için çalışma başlattı. 

ÇOK SAYIDA KAMERA İZLENDİ 

Olayla ilgili, ikamet sahibi, aynı sokakta ikamet eden ikamet sakinleri, ve bir çok kişi ile tek tek yüz yüze görüşülerek ifadeleri alındı, çok sayıda kamera görüntüsü izlenerek, alınan ifadeler ve izlenen kamera görüntülerinden şüphelinin İ.E.(23) isimli şahıs olduğu tespit edildi. Şüpheli olayda kullandığı  suç aleti bıçak ve maktule ait yağma edilen cep telefon ile birlikte saklandığı yerde yakalanarak gözaltına alındı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.