İran uyruklu uyuşturucu satıcıları yakalandı

Uyuşturucu madde sattıkları tespit edilen ve polis tarafından yakalanan İran uyruklu biri kadın 2 kişi adli makamlara sevk edildi.

İran uyruklu uyuşturucu satıcıları yakalandı
21 Şubat 2017 Salı 15:34

 Uyuşturucu madde satıcılarına yönelik gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, Eskibağlar Mahallesi'nde İran uyruklu 2 şüpheli şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığına dair bilgiler elde edildi. Şüpheli şahıslardan uyuşturucu madde aldığı tespit edilen ve haklarında "Uyuşturucu Madde Kullanmak" suçundan tahkikat başlatılan 2 şüpheliden, erkek şahıstan 0,35 gram eroin maddesi ele geçirildi. İçici şahıslara uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen 1'i bayan olmak üzere 2 İran uyruklu şahsın ikametinde yapılan aramada ise toplam 0,13 gram eroin maddesi ve eroin içiminde kullanılan suç malzemeleri bulundu.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.