Hırsızı dolapta saklanırken buldular

Eskişehir'de bir hırsızlık ihbarını değerlendiren jandarma ekipleri 3 şüpheliden birini dolap içerisinde saklanırken yakaladı.

Hırsızı dolapta saklanırken buldular
16 Ekim 2017 Pazartesi 16:59


Olay, Odunpazarı ilçesine bağlı Avdan Mahallesi'nde akşam saatlerinde yaşandı. K.T. isimli vatandaş, iş yerinde hırsızlık olayı olduğunu ve hırsızların işletme içerisinde olduklarını jandarma ekiplerine bildirdi Bunun üzerine olay yerine giden jandarma ekiplerinin geldiği fark eden şüpheli O.K. ve C.D. kaçarak izini kaybetti. İşletme içerisinde yapılan araştırmada S.K. isimli şahıs ise dolap içerisinde saklandığı sırada yakalandı. Ayrıca işletmede iş makinelerinin ve trafo tellerinin irtibat bakır kablolarının kesilmiş ve yüklenmeye hazır hale getirildiği görüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.