HER ŞEY KÜÇÜK ÇOCUĞUN KEDİYE TEKME ATMASIYLA BAŞLADI

Eskişehir'de bir klinik önünde kediye doğru tekme atan çocuğu uyaran veteriner, çocuğun babası ve dedesi tarafından saldırıya uğradı.

HER ŞEY KÜÇÜK ÇOCUĞUN KEDİYE TEKME ATMASIYLA BAŞLADI
06 Haziran 2017 Salı 18:22


Olay, Büyükdere Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda bulunan bir veteriner kliniği önünde meydana geldi. Kliniğin güvenlik kamerasının an be an kaydettiği olayda, dede ve çocuk veteriner kliniğinin bulunduğu apartmandaki evlerine giderken, 6 yaşındaki çocuk gördüğü kediye doğru tekme attı.

Tekme kediye isabet etmezken, veteriner Turgay Özdemir çocuğa sözlü uyarıda bulundu. Daha sonra ise dede ve Özdemir arasında tartışma başladı. Çevredeki vatandaşlar tartışmayı ayırırken, çocuğun babası da kısa bir süre sonra olay yerine gelerek tartışmaya girdi.

Tartışmada çocuğun babası, Veteriner Özdemir'i yere düşürerek ayağının kırılmasına neden oldu. Yaralı veteriner olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından tedavi altına alınmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Özdemir'in ayağı alçıya alınırken, durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan olay anı veteriner kliğinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HASAN KAR - 7 yıl önce
VETERİNER KEDİLERİ BESLERKEN HER TARAFI PİSLİK İÇİNDE BIRAKIYOR KOKU İSE DAYANILMAZ DERECEDE DIŞARIDA Kİ PİSLİKLERİ TEMİZLEMELİ ÇEVRE HALKI OLARAK RAHATSIZLIK DUYUYORUZ UYARILARA KULAK TIKAMAMALI ÇEVREYİ KİRLETMEYE HAKKI YOK