Halk otobüsü şoförü satırlı saldırıya uğradı

Demiryol-İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Ramazan Uysal, Kurtuluş Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerinde seyir halinde olan halk otobüsünün şoförü Mustafa Kızıldağ’ın, yol vermeme meselesi nedeniyle uğradığı satırlı saldırı hakkında yazılı açıklama yaptı.

Halk otobüsü şoförü satırlı saldırıya uğradı
29 Temmuz 2020 Çarşamba 19:37

Demiryol-İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Ramazan Uysal, Kurtuluş Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerinde seyir halinde olan halk otobüsünün şoförü Mustafa Kızıldağ’ın, yol vermeme meselesi nedeniyle uğradığı satırlı saldırı hakkında yazılı açıklama yaptı. Saldırya tepki gösteren Uysal, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Sabahın beşinden gecenin geç vakitlerine kadar direksiyon başına görevini yapan, insanlara hizmet için yoğun trafik ve dar sokak aralarında yaz kış demeden her türlü zor şartlarda, hastanın yaşlının, engellinin, öğrencinin kısacası tüm Eskişehirlilerin ulaşımını sağlamak için yoğun streslerine rağmen canla başla gayret gösteren arkadaşımıza yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyoruz. Her geçen gün artan bu olaylar ve ağırlaşan çalışma koşulları karşısında tüm çalışma arkadaşlarımızın ve evde bekleyen ailelerinin korku ve endişeleri artmaktadır. Yetkililerden çalışma koşulları ile ilgili gerekli önlemlerin alınmasını bekliyoruz.”

      

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.