Günyüzü'nde trafik kazası meydana geldi

Günyüzü ilçesinde bir kamyonunu, başka bir kamyonun sıkıştırması üzerine yoldan çıkması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölen ve yaralanan olmazken, kazada maddi hasar meydana geldi.

Günyüzü'nde trafik kazası meydana geldi
08 Mart 2017 Çarşamba 15:40

Kayakent Mahallesi arazisinde bulunan mucur ocağından, Yüksek Hızlı Tren inşaatının şantiyesine doğru seyreden 06 FY 7654 plakalı hafriyat kamyonu, karşı yönden gelen plakası belirlenemeyen başka bir kamyon tarafından sıkıştırıldı. Şoför çarpışmamak için direksiyonu kırınca araç yoldan çıkıp toprak alana batarak durabildi. Kazaya sebebiyet veren kamyon şoförü aracıyla olay yerinden kaçtı. Olay yerinde jandarma trafik ekibi inceleme yaptı. Araçta hafif hasar meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen kamyon şoförü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.