Gümrük kaçağı elektronik sigaralar ve parçaları ele geçirildi

Eskişehir'de gümrük kaçağı ürünler ele geçirildi.

Gümrük kaçağı elektronik sigaralar ve parçaları ele geçirildi
05 Ocak 2018 Cuma 12:40


Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda 1 kişi yakalanırken, şahıstan çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi. Ele geçirilen 9 adet elektronik sigara makinesi, 421 adet elektronik sigara likiti, 301 adet elektronik sigara makinesi parçası ve 60 adet elektronik sigara aroma tüpü muhafaza altına alındı. Yakalanan şahıs hakkında ise soruşturma başlatıldı.

Sokakta uyuşturucu satan 3 kişi yakalandı

Eskişehir'de sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmada 3 kişi ile birlikte bonzai maddesi ele geçirildi.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik 3 ayrı çalışma gerçekleştirdi. Toplam 3 şüpheli şahsı yakalayan ekipler, üst aramalarında uyuşturucu maddeye rastladı. 3 şahıstan toplam 9 çıkı halinde 1,13 gram bonzai elde edilirken, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada çalışmaların devam edeceği bildirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.