FETÖ KAPSAMINDA 4 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ TUTUKLANDI

Eskişehir merkezli Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) soruşturması kapsamında yakalanarak gözaltına alınan ve aralarında Anadolu Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi'nden mezun olan veya halen okuyanların da bulunduğu 6 kişiden 4'ü tutuklandı.

FETÖ KAPSAMINDA 4 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ TUTUKLANDI
06 Haziran 2017 Salı 18:47


Eskişehir merkezli Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) soruşturması kapsamında 3 ilde operasyon düzenlenmişti.

Anadolu Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi'nden mezun olup değişik yerlerdeki sivil havacılık alanlarında görev yapanlar ile halen öğrenci olan kişilere yönelik düzenlenen operasyon, Eskişehir, İstanbul ve Gümüşhane illerini kapsamıştı. Yakalanarak gözaltına alınan 6 kişiden Fuat G., Servet K., Mustafa Y., İsmail Y. ve Çağlar G.'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan 4'ü tutuklanırken, Çağlar G. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Öte yandan operasyon kapsamında yakalanan diğer bir kişinin ise emniyetteki işlemlerinin ardından bırakıldığı öğrenildi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.