ESKİŞEHİR’DE İLGİNÇ OLAY! DOLANDIRICIYI TESADÜFEN YAKALADI

Aracını satmasına karşın parasını alamayan İsmail İbili, kendisini dolandırdığını iddia ettiği kişiyi Hamamyolu Caddesi’nde yakaladı. Dolandırıcı daha sonra polise teslim edildi.

26 Haziran 2019 Çarşamba 13:15

Olay;  Ramazan Bayramı öncesi Eskişehir’de yaşandı. İsmail İbili adlı vatandaş aracını B.M. ve K.K’ya sattı. Aracı 85 bin liraya satın alan B.M. ve K.K. satıcı İbili'ye senet vererek, satış işlemin ardından EFT ile ödemeyi yapacaklarını söyledi. Şahıslar EFT'nin gerçekleştirildiğini gösteren bir mesajı İbili’ye gönderdi. Aracı teslim ettikten sonra senedin sahte ve EFT’nin yapılmadığını öğrenen İbili dolandırıldığını anladı. İbili durumu polise bildirdi.

Haftalardır aracını geri almak için uğraşan adam kendisini dolandırdığını iddia ettiği K.K.’yı bugün Hamamyolu Caddesi’nde yakaladı.  Kısa sürede çevredeki vatandaşlar tarafından etrafı sarılan şahıs daha sonra polis ekiplerine teslim edildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.