Eskişehir Emek ve Demokrasi Güçleri'nden Karasu’ya destek: “Bu alçak saldırı karşısında arkadaşımızın yanındayız”

Kimliği belirsiz kişiler tarafından bürosuna tüfekle ateş açılan Heval Yıldız Karasu’ya Eskişehir Emek ve Demokrasi Güçleri çatısı altında birleşen STK’lardan destek geldi.

Eskişehir Emek ve Demokrasi Güçleri'nden Karasu’ya destek: “Bu alçak saldırı karşısında arkadaşımızın yanındayız”
26 Eylül 2018 Çarşamba 13:39

Yapılan saldırıyı alçaklık olarak değerlendiren açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bu alçak saldırıya karşı arkadaşımızın yanındayız. Onun yanında yer alam gerekçemiz sadece Hecval Yıldız krasu’ya yapılan saldırının ciddiyeti  veya saldırıya vücut veren ırkçı saikler değildir. Bugümn burada olmamıza nedne olan şey ona yapılan saldırının aslında adaleti sağlama çalışan hukukçulara, memeleketin daha yaşanır hale gelmesini isteyen demokratlara ve halk arama çabası veren işçi ve emekçlilere yapılmış olmasıdır. Çünkü Heval Yıldız Karasu’yu Ali İsmail Korkmaz’ın 10 Ekim gar katliamı davasının haksız yere ihraç edilen eğitim ve bilim emekçilerinin, sendi,kalaştığı için işten atılan işçilerin avukatı olarak tanımaktayız” dednişldi. Saldırının failleri yakalanıncaya kadar konun takipçisi olacaklarını belirten grup daha sonra dağıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.