Eskişehir'de yollar denetlendi: 8 gözaltı

Yapılan çalışmalarda ev, otomobil ve tarladan hırsızlık yaptıkları belirlenen 4 şüpheli ile haklarında arama kararı bulunan 4 kişi yakalandı

Eskişehir'de yollar denetlendi: 8 gözaltı
04 Ekim 2018 Perşembe 09:51

Eskişehir'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından son bir hafta içinde yapılan çalışmalar kapsamında ev, otomobil ve tarladan hırsızlık yaptıkları belirlenen 8 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Alpu, Mahmudiye ve Sivrihisar ilçelerinde ev, tarla ve otomobilden hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen 4 şüpheli ile haklarında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 4 kişi yakalandı.

Gözaltına alınan 8 kişinin jandarmadaki sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan ekipler, İskenderun T Tipi Açık Ceza İnfaz Kurumundan firar eden A.A'yı, Mahmudiye ilçesine bağlı Mesudiye Mahallesinde yakaladı.

Jandarma sorumluluk bölgesinde düzenlenen yol kontrol ve arama faaliyetleri kapsamında ise 7 bin 927 kişi ile 4 bin 430 aracın sorgusu yapılırken, çeşitli suçlardan aranan 8 kişinin yakalandığı bildirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.