ESKİŞEHİR'DE SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK OPERASYON

Eskişehir'de suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 20 şüpheliden 4'ü adliyeye sevk edildi.

ESKİŞEHİR'DE SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK OPERASYON
30 Mayıs 2019 Perşembe 12:44

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, suç işlemek amacıyla silahlı örgüt kurdukları iddia edilen zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı.

"Kasten yaralama", "tehdit", "kamu görevinin kötüye kullanılması", "resmi belgede sahtecilik", "başkasına ait kimlik veya kimlik bilgilerinin kullanılması", "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlemesi Hakkında Kanun'a muhalefet" suçlamasıyla eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda 20 kişi yakalandı.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 4 tabanca, tüfek, çok sayıda fişek, uyuşturucu, teleskobik metal cop, çok sayıda belge, dijital materyal, iki telsiz ve 5 tombala makinesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan 20 zanlıdan 16'sı emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı, 4'ü ise adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.