ESKİŞEHİR'DE SİLAHLI KAVGA

Eskişehir’de iki grup arasında çıkan silahlı kavga polis ekiplerinin zamanında müdahale etmesiyle önlenirken, olayda ölen ve yaralanan olmadı.

ESKİŞEHİR'DE SİLAHLI KAVGA
18 Ocak 2018 Perşembe 13:43

Eskişehir’de iki grup arasında çıkan silahkavga polis ekiplerinin zamanında müdahale etmesiyle önlenirken, olayda ölen ve yaralanan olmadı.
Alınan bilgiye göre, Huzur mahallesi Ankara sokakta bulunan Kurtuluş Polis Merkez Amirliği yakınlarında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma başladı. Büyüyen tartışma daha sonra iki grup arasında silahlı kavgaya dönüştü. Polis Merkez Amirliği ihbar üzerine yakındaki olaya müdahale ederek, kavganın büyümesini önledi. Ardından gözaltına alınan şüpheliler çıkarıldıkları savcılıkça serbest bırakıldı. Öte yandan yaşanan olay bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile an ve an kaydedildi.

https://youtu.be/CetUF0odWdU

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.