Eskişehir'de silahlı kavga

Eskişehir'de çıkan kavgadan silah sesleri yükseldi.

Eskişehir'de silahlı kavga
30 Ocak 2018 Salı 17:18


Kavga, Yenidoğan Mahallesi Ali Rıza Efendi Caddesi üzerinde bulunan bir kıraathane önünde çıktı. Kıraathane önünde M.D., (55) oğulları G.D. (20) ve O.D. (23) ile birlikte tost yapıp satıyordu. Olay sonrası M.D., alınan ifadesinde; kıraathane sahibi M.S.'nin (28) elini beline atarak, "Burada ekmeğinizi bizden yiyorsunuz lan" gibi sözler söylediğini, aralarında arbede çıktığını, şahsın tehdit-hakaret ettiğini, arabasından aldığı tabanca ile ateş ede ede yanlarına doğru gelmeye başladığını, diğer oğlu U.D.'nin (26) şahsın yanına gidip elini tuttuğunu, oğlunun elinden yaralandığını, ama silah yarası olup olmadığını bilmediğini beyan etti.


Kıraathane sahibi M.S. ise; işlettiği kahvehaneye giren M.D.'nin hakaret ettiğini, oğulları ile birlikte kendisini darp ettiklerini, kendisinin araçta bulundurduğu silahını alarak şahısları korkutmak maksatlı havaya ateş ederek üzerlerine gittiğini, şahısların silahı elinden alıp kendisini darp ettiklerini ifade etti.


Olayla ilgili tabanca muhafaza altına alınırken, soruşturma devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.