ESKİŞEHİR'DE FETÖ/PDY DAVASINDA ESNAFLAR YARGILANIYOR

Eskişehir'de görülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması kapsamında 12 esnafın yargılanmasına devam edildi.

ESKİŞEHİR'DE FETÖ/PDY DAVASINDA ESNAFLAR YARGILANIYOR
10 Ekim 2017 Salı 13:03


Eskişehir 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görülen davada 2'si tutuklu 9 sanık ve avukatları hazır bulundu, tutuksuz bir şüpheli ile rahatsızlığından dolayı katılmadı. 3'ncü duruşması görülen davada, sanıklar savunmalarını yaptı. Tutuklu olarak yargılanan Hasan A., savunmasında, "Bunların hepsi uydurma. ByLock'u sadece deneme amaçlı indirmiş olabilirim, ama kullanmadım. Ben orada kullanıcı oluşturmadım. Evrakı hazırlayanlar için de suç duyurusunda buluşacağım" dedi.
Mahkeme heyeti tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına, tutuksuz sanıkların ise mevcut hallerinin devamına karar verirken, dosyadaki eksiklerin giderilmesi için davayı 10 Ekim 2017 tarihine erteledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.