ESKİŞEHİR'DE FETÖ ŞÜPHELİSİ 4 POLİS ADLİYEDE

Eskişehir’de FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında 2 polis memuru, 1 komiser yardımcısı ve 1 emekli polis memuru adliyeye sevk edildi.

ESKİŞEHİR'DE FETÖ ŞÜPHELİSİ 4 POLİS ADLİYEDE
18 Eylül 2017 Pazartesi 15:52


Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda; açığa alınan polis memuru H.V., polis memuru N.D., komiser yardımcısı F.Ö. ve emekli polis memuru O.Ö. adliyeye sevk edildi. Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Eskişehir'de düzenlenen FETÖ operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı.


Alınan bilgiye göre, İstanbul, Karaman ve Van Cumhuriyet Başsavcılıkları tarafından yürütülen FEÖ/PDY Terör Örgütü soruşturmaları kapsamında, belirlenen şüphelilere yönelik Eskişehir Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, tarafından operasyon düzenledi. Operasyonda, meslekten ihraç edilen 4. sınıf emniyet müdürü B.G, polis memuru S.A. ile İstanbul Göç idaresinde görevli H.T. gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul, Karaman ve Van'a gönderileceği öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.