ESKİŞEHİR'DE FETÖ OPERASYONU

Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyonda biri hükümlü iki kişi yakalandı.

ESKİŞEHİR'DE FETÖ OPERASYONU
15 Mart 2019 Cuma 10:34

Ankara ve Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılıklarınca yürütülen soruşturmalar kapsamında Ankara Barosu avukatlarından Enis D. ile polislik mesleğinden istifa ederek kurum değiştiren ve KHK ile öğretmenlik mesleğinden ihraç edilen Latif A. hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubeleri ekiplerince kent merkezinde saklandıkları evde gözaltına alınan bu kişilerin, işlemlerinin ardından soruşturmaların sürdüğü illere gönderileceği öğrenildi.

Öte yandan, Latif A'nın örgütün gizli haberleşme programı "ByLock" kullanıcısı olduğu, Enis D'nin Ankara Ağır Ceza Mahkemesince "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.