EŞİNİ TEKMELEYEREK YARALAYAN KOCA 'MAĞDURUM' DEDİ!

Eskişehir'de, bir süre önce ayrı yaşadığı eşi ile tartıştıktan sonra başını duvara vurup defalarca tekmeleyerek yaralayan koca hakkında açılan davanın duruşmasına devam edildi.

EŞİNİ TEKMELEYEREK YARALAYAN KOCA 'MAĞDURUM' DEDİ!
13 Ekim 2017 Cuma 10:23


Eskişehir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada, 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklu yargılanan Ayhan T. ve avukatı hazır bulundu. Mahkemede savunmasını yapan sanık, "Olay yüzünden kızım ve ben mağduruz. Kızımın eğitim hayatını sürdürebilmesi için tahliye olmam gerekiyor. Uzun zamandır tutukluyum" diyerek tahliyesini talep etti.


Mahkeme heyeti, Ayhan T.'nin akli dengesinin yerinde olup olmadığının araştırılması için İstanbul Adli Tıp Kurumundan istediği raporun gelmemesi üzerine duruşmayı 9 Kasım 2017 tarihine erteleyerek, sanığın tutukluluk halinin devam etmesine karar verdi.


Olayın Geçmişi
18 Aralık 2016 tarihinde meydana gelen olayda, küçük kızı ile birlikte yaşayan Ayhan T., büyük kızı Elif Gizemnur T. ile birlikte kalan eşi Nesrin Işıklı T. ile görüşmek için Eskişehir’e gelmişti. Kocasıyla görüşmeyi kabul eden Nesrin Işıklı T., eşi Ayhan T. ve kızı Elif Gizemnur T. ile birlikte bir kafede buluşmuştu. Daha sonra çift arasında sokak ortasında başlayan tartışma sonrasında Ayhan T., ayrı yaşadığı eşinin kafasını bir apartman duvarına vurduktan sonra yerde defalarca tekmelemişti. Kafatası kırılan Nesrin T., 3 ay süren tedavinin ardından taburcu edilmiş, olay sonrası yakalanan Ayhan T., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.