DARP ŞÜPHELİLERİ ADLİYEDE

Eskişehir'de, darp etmek suretiyle ve kasten insan öldürmeye teşebbüs ve kasten yaralama suçları ile gözaltına alınan 2 kişi adliyeye sevk edildi.

DARP ŞÜPHELİLERİ ADLİYEDE
20 Ekim 2017 Cuma 10:45


Önceki gece, İstiklal Mahallesi Porsuk Bulvarı'nda meydana gelen olayda E.M.(30) ile T.B.(29) isimli şahıslar darp edilerek yaralanmış, E.M.'nin başına aldığı darbe sonucu halen hayati tehlikesinin devam ettiği açıklanmış, T.B. ise tedavi tedavisinin ardından taburcu olmuştu.
Olayın ardından şüphelilerin bulunması için polis ekipleri çalışma başlattı. Bunun Cinayet Gasp Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili birçok kişi ile görüşürken, çok sayıda kamera görüntüsünü izledi. Titiz bir çalışma sonucu meçhul şüphelileri M.P.(30) ile S.K.(27) isimli şahıslar yakalandı. Şüpheliler kavga olayını doğruladı. M.P. ve S.K.'nın adliyeye sevki bugün gerçekleşti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.