Cinayet zanlısı yakalandı

Adam öldürmek suçundan 12 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari mahkum Sezer T. ve kendisine yardım eden 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Cinayet zanlısı yakalandı
14 Şubat 2017 Salı 16:05

 Akarbaşı Mahallesi Seyitgazi Caddesinde 2011 yılında kendisini yaralayan Hüseyin Yayla’yı bıçaklayarak ölümüne neden olan Sezer T., mahkeme tarafından 12 yıl 11 ay hapse mahkum edilmişti. Bir süre Eskişehir H Tipi Kapalı Cezaevinde kalan Sezer T., ardından açık cezaevine gönderildi. Buradan firar eden Sezer T.’yi arama çalışması başlatıldı. Sahte kimlikle bir kamyonet ile gezdiği ihbarını alan polis ekipler, aracı Şehit Yüzbaşı Tuncay Güngör Caddesi’nde gördü. Aracı takibe alan ekipler, kovalamaca sonucunda durdurmayı başardı. Bu sırada Sezer T.’ ile yanında bulunan B.Ö., (27), B.Ö., (22), M.N., (23) ve K.T., (22) kaçmaya başladı. Ekipler, kovalamaca sonucunda Sezer T.’yi yakaladı. Kaçan diğer 4 şüpheli ise polis ekiplerine saldırarak, Sezer T.’in kaçmasını sağlamak istedi. Bu sırada polis ekipleri şüphelileri etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Yapılan araştırmada Sezer T.’in 12 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.