ÇİFTELER’DE ALACAK VERECEK KAVGASI KANLI BİTTİ

Çiftler ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti.

ÇİFTELER’DE ALACAK VERECEK KAVGASI KANLI BİTTİ
08 Aralık 2017 Cuma 12:20

Erbap Mahallesi Soğukpınar mevkiinde bulunan Sarıtepe çiftliğinde Serdar S. ile aralarında "alacak verecek" meselesi bulunduğu ileri sürülen Efrahim Yıldız, Sedat Çam ve kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi sonrasında Serdar S., üzerindeki tabanca ile Balıkesir'in Susurluk ilçesinden geldikleri iddia edilen Yıldız, Çam ve kimliği belirsiz kişiye doğru ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunlarla 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden 3 kişinin cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Çifteler Belediyesine ait morga ardından otopsileri yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay sonrasında 3 kişiyi öldürdükten sonra olay yerinden kaçan şüpheli Serdar S, ise polis ekipleri tarafından İstanbul'da yakalanarak gözaltına alındı.
 

7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Erbap Mahallesi Soğukpınar mevkisindeki bulunan bir çiftlikte elleri bağlandıktan sonra öldürülen Efrahim Yıldız (43), Sedat Çam (43) ve Seçkin Kantir'in (42) katil zanlılarını yakalamak için çalışma başlattı. Balıkesir'in Susurluk ilçesinde hayvancılık yaptıkları öğrenilen vatandaşların, öldürülmeden önce darp edildiği de ortaya çıktı. Polis ekipleri ekipleri, Eskişehir, Denizli ve İstanbul'da düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda silahlı kavgaya karıştıkları belirlenen Serdar S, Mustafa B. ile çiftlik çalışanları ve olaya yardım ettikleri ileri sürülen Erman Ç, Sercan A, Gökhan Ç, Hakan A ile Mesut K'yi yakaladı.
Gözaltına alınan şüphelilerin ev ve arabalarında yapılan aramada 2 silah ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.