Cezaevinden kaçıp cinayet işledi

Eskişehir'de geçen hafta bir kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı silahlı saldırı olayının şüphelisi yakalanırken, şahsın cezaevi firarisi olduğu belirlendi,.

Cezaevinden kaçıp cinayet işledi
15 Ocak 2018 Pazartesi 13:34


Edinilen bilgiye göre, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 6 Ocak günü saat 00.30’da Bahçelievler Mahallesi Dumanlı Sokak'taki büfeye yönelik silahlı saldırıda, iş yeri sahibi A.K.’nin (34) ölümü ve S.K.'nın (29) yaralanmasıyla ilgili özel ekip kurdu.

Cezaevi firarisi olay yerinde keşif yapmış


Cinayet ve yaralama olayı sonrasında çevredeki güvenlik kameralarını inceleyip görgü tanıklarının ifadelerini alan ekipler, cezaevi firarisi olduğu tespit edilen şüpheli S.Y.'in (56) daha önce olay yerinde keşif yaptığını belirledi. Güvenlik kameralarına yansıyan şüpheli ve iş birliği yaptığı M.P. (19), N.O.E. (19) ve Y.A.'nın (32) dükkanı gözetlediği anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Şüpheli İzmir'de yakalandı


Güvenlik kameralarından şüphelileri belirleyen ekipler, ilk önce cinayet şüphelisine yardım ettiği ileri sürülen 3 kişiyi gözaltına aldı. Yapılan sorgulama ve çalışma sonrasında cezaevi firarisi şüphelisi S.Y. İzmir'in Çiğli ilçesinde olayda kullandığı tabanca ile birlikte yakalandı. Yakalanan şüpheli ifadesi alınmak üzere Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.