Bebeğine çöpe atan anne yargılanıyor

Erkek arkadaşından olan bebeğini doğurduktan sonra hastane tuvaletindeki çöpe atan şüphelinin yargılanmasına devam edildi.

Bebeğine çöpe atan anne yargılanıyor
28 Şubat 2017 Salı 16:05

K.Ç., bir süre arkadaşlık yaptığı O.Ş.'den hamile kaldı. Kilolu olduğu için hamileliğini ailesinden gizleyen K.Ç., yaklaşık 5 ay önce karın ağrısı şikayeti nedeniyle annesiyle birlikte özel bir hastaneye gitti. K.Ç., hastanede doğum sancılarının artması üzerine tuvalete girerek burada kendi başına dünyaya getirdiği erkek bebeği tuvaletteki çöp kovasının içine attı ve üzerine ise peçeteler koydu. Hastane görevlileri K.Ç.'yi tuvalette kanlar içerisinde görünce durumu anladı. Olayın ilgililere bildirilmesi üzerine yapılan inceleme sonrasında bebek çöp kutusunun içerisinde bulundu ve ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne teslim edildi.Hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan tutuksuz sanık anne K.Ç.’in yargılanmasına 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Duruşmada olay sırasında görevli olan doktor ve hemşireler tanık olarak dinlendi. Mahkeme heyeti, sanığın düşük yapmak için ilaç kullanıp kullanmadığını belirlenmesi için olay günü alınan tahlillerden rapor alınmasını istedi. Heyet, raporun gelmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.