BABASINA GİDEN GENÇ TARLADA ÖLÜ BULUNDU

Günyüzü ilçesinde yaşayan ve neşeli halleri ile halk tarafından çok sevilen 17 yaşındaki Fehmi Can, tarlada ölü olarak bulundu.

BABASINA GİDEN GENÇ TARLADA ÖLÜ BULUNDU
07 Ağustos 2017 Pazartesi 13:32


Günyüzü ilçesi Kavuncu mahallesinde ikamet eden Fehmi Can, dün sabah saatlerinde çobanlık yapan babası Mahmut Can'ın yanına gitmek için evden ayrıldı.

Fehmi'nin, akşam babasının eve gelmesiyle kaybolduğu anlaşıldı. Telaşlanan aile mahalle sakinlerine haber vererek aramaya başladılar. Mahalle yakınındaki tarlaların olduğu bölgede ölü bulunan Fehmi, aileyi yasa boğdu.

Neşeli halleriyle ilçe halkı tarafından da sevilen Fehmi Can'ın ölümü ilçede üzüntüye sebep oldu. Olay yerine gelen C. Savcısının talimatıyla Fehmi'nin cenazesi otopsisi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesi Adli Tıp morguna kaldırıldı.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.