ASARCIKLI CADDESİ’NDE YANGIN PANİĞİ

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler Asarcıklı Caddesi’nde bulunan bir mobilyacıda çıkan yangına erken müdahale ederek yangını büyümeden kontrol altına aldı.

ASARCIKLI CADDESİ’NDE YANGIN PANİĞİ
31 Ocak 2018 Çarşamba 17:50


Kurtuluş Mahallesi’nde mobilyacıların yoğun olarak hizmet verdiği Asarcıklı Caddesi üzerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin toplam 6 araçla, kısa sürede olay yerine ulaşması ile yangın diğer dükkânlara sıçramadan kontrol altına alındı.

Soğutma çalışmalarının devam ettiğini ifade İtfaiye ekipleri, yangında yaralanan olmadığını ancak 2 dükkanda maddi hasar olduğunu belirttiler. Çevredeki esnaflar ise yangını görünce ilk olarak müdahale etmeye çalıştıklarını ancak büyümesi üzerine durumu itfaiye ekiplerine bildirdiklerini söyleyerek ekiplere teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.