Araç lastiğinden 4 kilo uyuşturucu çıktı

İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde, bir aracın lastiklerine saklanmış halde 4 kilo uyuşturucu maddesi bulundu.

Araç lastiğinden 4 kilo uyuşturucu çıktı
09 Mart 2017 Perşembe 12:43

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 şüpheli şahsın bir otomobil ile İstanbul'dan Eskişehir'e yüklü miktarda uyuşturucu getireceği bilgisini aldı. Bunun üzerine Eskişehir merkezde yapılan operasyonla araç içerisindeki 2 şüpheli şahıs yakalandı. Araçla geldiği tespit edilen 2 şüpheli de Zafer Mahallesi ara sokaklarında polis ekipleri tarafından kovalamaca sonucu yakalandı. Bahse konu araçta uyuşturucu madde arama köpeği 'Lady' yapılan aramada, 2 kilo kubar esrar, 2 kilo 54 gram toz esrar maddesi ele geçirildi. Haklarında Uyuşturucu Madde Ticareti suçundan işlem yapılan 4 şüpheli şahıs G.K. (38), İ.T (38), C.K. (29), B.D. (26) bugün adliyeye sevk edilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.