612 KİŞİ SORGULANDI

Eskişehir’de umuma açık yerlerde yapılan denetimde 24 iş yeri kontrol edilerek, 612 şahıs sorgulandı.

612 KİŞİ SORGULANDI
25 Mart 2017 Cumartesi 14:12

Umuma açık yerlerde yapılan denetimler, Barlar Sokağı'nda başladı. Denetimlere Eskişehir Emniyet Müdürlüğü başta olmak üzere, Eskişehir Halk Sağlığı Müdürlüğü, Eskişehir SGK İl Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığı ve Odunpazarı ile Tepebaşı Belediye Başkanlıkları personelleri katıldı. Akşam saatlerinde başlayan uygulamada, 24 iş yeri kontrol edilerek, 612 şahıs sorgulandı.
Denetimlerde, 20 çalışana SGK ve kimlik bildirimi, 2 iş yerine canlı müzik izin belgesi, 1 iş yerine mesul müdür belgesi, 1 iş yerine vergi levhası, 1 iş yerine de kayıt belgesi olmadığı gerekçesiyle süre verildi. Bir iş yerine de 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan, 1 kişiye 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı. Yine 1 iş yerine Z raporu çıkarmamaktan, 5 iş yerine de hijyen konusunda süre verildi. 
Öte yandan 612 şahıs sorgulanırken aranan 1 şahıs ile yoklama kaçağı 1 şahıs yakalanarak gerekli işlemler için ilgili birimlere teslim edildi.
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.