20 AYRI SUÇTAN ARANIYORDU!

Eskişehir'de, hakkında "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve çok sayıda suçtan aranan firari hükümlü, polisin düzenlediği operasyonda yakalandı.

20 AYRI SUÇTAN ARANIYORDU!
30 Mart 2019 Cumartesi 12:55

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, 2009 yılında K.C'nin silahla öldürülmesine teşebbüs olayına karışan ve yargılandığı mahkemece 7 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırılan Tuncay A'nın (35) yakalanması için çalışma başlattı.

Ekipler, 20 ayrı suçtan kaydı bulunan ve "bilişim sistemlerinin kullanılması suretiyle hırsızlık", "kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak" suçlarından da aranan Tuncay A'nın, kiralık bir araçla tatil amacıyla Akdeniz Bölgesi'ne gittiğini belirledi.

Firari hükümlü, Eskişehir ve Mersin emniyet müdürlükleri ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alındı.

Bu kişinin üzerinde sahte kimlik ele geçirildiği öğrenildi.

Mersin'de yakalanarak Eskişehir’e  getirilen Tuncay A'nın, emniyetteki işlemleri sürüyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.