16 yaşındaki genç ayağından vuruldu

Eskişehir’de bir kafede çalışan 16 yaşındaki genç, motosikletle gelen iki kişi tarafından açılan ateş sonucunda ayağından vuruldu.

16 yaşındaki genç ayağından vuruldu
06 Haziran 2017 Salı 11:55


Akcami Mahallesi Kurşunlu Cami Sokak’taki bir kafede garson olarak çalışan E.Y. (16), motosikletle gelen iki şüphelinin açtığı ateş sonucu ayağından yaralandı. Yaralı garson olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılırken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, motosikleti kullandığı belirlenen şüphelilerden İ.E.’yi (18) Alanönü Mahallesi’ndeki evine düzenlediği operasyonla yakaladı. Kaçan diğer şüpheliyi yakalanma çalışması devam ettiği öğrenildi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.