15 SANİYEDE HIRSIZLIK

Eskişehir’de yaşanan motosiklet hırsızlığı saniye saniye kameralara yansıdı. İki hırsız motosikleti 15 saniye içerisinde çalarak kayıplara karıştı.

15 SANİYEDE HIRSIZLIK
08 Ağustos 2017 Salı 13:13


Fatih Mahallesi Düzenli Sokak'ta meydana gelen hırsızlık olayında, Üniversite öğrencisi Furkan Dursun, motosikletiyle gezdikten sonra akşam saatlerinde evine geldi.

Motosikletinin direksiyonunu kilitleyerek evinin önüne park eden Dursun, evden tekrar çıktığında motorunun yerinde olmadığını gördü.

Bunun üzerine apartmanın güvenlik kamerasını inceleyen Dursun, saat 21.45 sıralarında iki kişinin motosikletin etrafında dolaştığını gördü. Bir kişi etrafı kolaçan ederken diğeri motosikletin yanına gelerek önce direksiyonu sertçe çevirerek kilidini kırdı ardından ittirerek motoru çaldı.

İki hırsızın motoru çalması 15 saniye sürdü. Hırsızlıkla ilgili Dursun polise şikayette bulunarak hırsızların görüntülerini teslim etti.

Daha önce hiç hırsızlıkla karşılaşmadığını belirten Dursun, “Bu motor bana babamın hediyesiydi. Onun için manevi bir değeri var. Daha önce hiç böyle bir şey başıma gelmedi. Bir an önce motorumun bulunmasını istiyorum.” dedi.


 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.